Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KARAMAN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Ana Sayfa
  • KURUMSAL YAPI
    İL MÜDÜRÜ
    İL MÜDÜR YARDIMCILARI
    ŞUBE MÜDÜRLERİ
    İLÇE MÜDÜRLERİ
    BİRİMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
  • E-HİZMETLER
    E-BİLGİ/BAŞVURU SİSTEMLERİ
    İÇ KONTROL SİSTEMİ
    • SÜREÇLER
    • FORMLAR
    • ANKETLER
  • PROJELER
    TARIMSAL YAPI VE ÇALIŞMALAR
    ERKEN UYARI İSTASYONLARI
  • YAYINLAR
    TARIMSAL DANIŞMANLIK
    STAJ İŞLEMLERİ
    ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
  • BASIN
    2022 YILI DÖNER SERMAYE FİYAT LİSTESİ
    KURUMUMUZU DEĞERLENDİRİN
    • ÇALIŞAN ÖNERİ FORMU
    • GÖRÜŞ ÖNERİ VE ANKET FORMU
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksKaraman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Haber

Ekmek Üretimi Yapan Fırın Çalışanlarına Hijyen Eğitimi Verildi

17.12.2018 / Gösterim Sayısı : 43 / Arşiv

Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereğince,  13.12.2018 tarihinde İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda İl Müdürlüğümüz Gıda Kontrol Görevlileri Avni KILINÇ ve Feyzal DURU KANDEMİR tarafından, Ekmek ve Ekmek Çeşitleri üretimi yapan işletmecilere ve üretim aşamasında görevli personellere Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Üretimi İçin İyi Hijyen Uygulamaları konusunda eğitim toplantısı düzenlenmiştir. Eğitim toplantısında ayrıca katılımcılara; Karaman İl Sağlık Müdürlüğü Personeli Handan ALTUNKAN tarafından Hijyen ve Sağlık konusunda bilgiler verilmiştir. Eğitim toplantısına; Gıda ve Yem Şube Müdürü Fatih AYAZ, Karaman Fırıncılar, Lokantacılar, Pastacılar ve Gıda Maddesi Üreten İşyerleri Odası Başkanı Alaaddin DİVLELİ ile Karaman'da ekmek üretimi yapan fırın işletmecileri ve çalışanları katılmıştır.

Yapılan eğitim kapsamında katılımcılara, işyerinin çevresi, üretim alanı, zeminler, duvar yüzeyleri, tavan-çatı, kapı-pencere, tüm yüzeyler, hammadde depoları, yıkama alanları, üretim aşamasında kullanılan alet ekipmanlar, aydınlatmaların yeterliliği ve kullanılan suyun sürekli ve içme suyu kalitesinde bulundurulması hakkında gerekli tüm bilgiler verilmiş olup, işletmede çalışan personellerin kullanım alanı olan soyunma odaları, tuvaletler ve el yıkama lavabolarının bulundurulması gerektiği ve bu alanların üretim alanına doğrudan açılmaması konusunda katılımcılar bilgilendirilmiştir.

Yapılan toplantıda verilen eğitim sonunda 46 kişiden oluşan katılımcıya sınav yapılmış ve sınavda başarı sağlayan katılımcılara Hijyen Eğitimi Belgesi düzenlenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Fotoğraf Galerisi (5)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son Haberler
...
Karaman Valimiz Sayın Mehmet Fatih Çiçekli Kur ...
...
Tarım Ve Orman Bakanı Sn. İbrahim Yumaklı İlim ...
...
Yeni Destekleme Modeli Tanıtım Toplantısı
...
Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi Makine E ...
...
Ayrancı İlçesinde Bal Hasat Töreni Düzenlendi
...
700 Günde 70 Hedef

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Cumhuriyet Mahallesi 703. Sokak No:11 KARAMAN

  • Telefon : 0338 213 16 53

  • Faks : 0338 213 49 80

  • E-Posta : karaman@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Intranet
  • Bakanlık e-Posta
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın

MOBİL UYGULAMALAR

©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI